Histoire

^
2007

Oprichting

Oprichting van de firma Tributech GmbH door Holger Reiff en Holger Delventhal in combinatie met de ingenieur en toepassingstechnieker Siegfried Germann. In Niederkrüchten huurde de firma haar eerste kantoor en een klein opslagoppervlak.
^
2008

Uitbreiding

Vergroten van het opslagoppervlak van 120m² naar 240m². In het bereik groot- en buitenhandel werd de eerste opgeleide persoon aangenomen.
^
2009

Partnerschap

Herbenoemen tot geautoriseerde Fuchs-Partner. In hetzelfde jaar verhuis naar grotere kantoorruimtes en opbouw van de eerste eigen logistiek.
^
2011

Groei

Uitbreiding van het personeel naar een team van 10 man bestaande uit de afdelingen magazijn, wagenpark, binnendienst en verkoop. Na aanleiding daarvan opnieuw een uitbreiding van het opslagoppervlak.
^
2012

Mijpalen

Introductie van het huiseigen merk TRIBUNOL en eerste exporten naar Griekenland en Taiwan.
^
2015
Verandering
Holger Reiff wordt alleen vennoot en zaakvoerder van het bedrijf.
^
2016

Groei

Door voortdurende groei en nieuwe grote klanten in de industriële sector begon de firma met planningen voor een expansie in nieuwe ruimtes op een andere standplaats.
^
2017

Bouwfase

Het bouwproject gaat vooruit en de zaakvoerder maakt de eerste spadesteek.
^
2018

Verhuis

Na voltooiing verhuisde de firma naar de nieuwbouw met kantoren voor meer dan 30 medewerkers, een grote opleidingsruimte en een opslagoppervlak van bijna 3.000m².
^
2019

Portfolio

Uitbreiding van het productaanbod door een contractpartnerschap met de firma ROWE.
^
2020

Vandaag

Actueel stelt de firma meer dan 40 medewerkers te werk en breidt het eigen wagenpark met nieuwe vrachtwagen uit naar 7 voertuigen.