ROWE

RAISE THE LIMIT.

Met deze set stimuleert de smeerstoffabrikant ROWE MINERALÖLWERK iedereen om nooit met de standaard tevreden te zijn, geen grenzen te stellen en steeds naar het beste te streven. Want dat is ook voor ROWE belangrijk. Onvoorwaardelijke passie, hoogste kwaliteit en onvergelijkbare ontwikkelingscompetentie maken van de Wormse fabrikant een expert in de smeerstofbranche.

Dit bewijzen talrijke productvrijgaven van befaamde fabrikanten uit de automobiel- en industriesector en regelmatige audits. In perfectie creëren we als familiebedrijf niet alleen innovatieve en duurzame smeerstoffen, maar leveren de internationale markten steeds onze beste producten.

Made in Germany, mais à la maison dans le monde entier.

Met talrijke dochtermaatschappijen en trouwe klanten in meer dan 80 landen kunnen we steeds flexibel handelen en dekken dankzij ons uitgebreid smeerstofportfolio globale markten, alsook de vereisten ervan. Dit steunen we met een sterke marketing in diverse marktvelden.

Enerzijds door onze hoge aanwezigheid in de motorsport met eigen racestal en als hoofdsponsor van de VLN Endurance Racing Championship Nürburgring, maar ook door talrijke activiteiten in het profvoetbal. Zo ondersteunen we sinds 2017 de Champions League winnaar Borussia Dortmund, alsook de 2. Bundesliga SV Darmstadt 98 en FC St. Pauli.